Kies voor veiligheid en stijl met onze balustrade systemen voor glas

Ontdek ook de innovatieve balustrade systemen voor glazen balustrades of balkonhek van glas! Veiligheid staat voorop en de balustrade systemen van Onlevel zijn ontworpen om een optimale bescherming te kunnen bieden  en zien er stijlvol uit. Afhankelijk van de toepassing en de wijze van bevestiging kunnen de balustrade systemen geplaatst worden met gelaagd glas of gehard-gelaagd glas, waardoor ze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. 

Glazen balustrades zijn veelzijdig en kunnen worden toegepast in verschillende omgevingen zoals o.a. woningen, kantoren, winkels, appartementen en hotels. Denk hierbij aan een moderne lobby met een glazen balustrade die een gevoel van openheid en transparantie creëert, of een balkonhek / windscherm van glas dat een mooi uitzicht behoudt zonder in te leveren op veiligheid. 

Van een minimalistisch ontwerp met slanke smalle profielen tot een meer robuuste stijl, wij hebben een ruim assortiment aan mogelijkheden om aan uw ontwerp- en veiligheidseisen te voldoen. 

Bent u op zoek naar balustrade systemen voor uw project? Wij bespreken graag de mogelijkheden.