Bevestig glas veilig met glasklemmen

Veiligheid en stijl zijn twee belangrijke punten bij het ontwerpen van een moderne omgeving. Of het nu gaat om het creëren van een balkonhek van glas, een eigentijdse glazen douchewand, of een indrukwekkende balustrade van glas, de bevestiging van glas is van groot belang. Met onze glasklemmen is veiligheid gegarandeerd. 

Onze glasklemmen bieden de perfecte oplossing voor het veilig en stevig bevestigen van glas in uw toepassing. Functioneel, stijlvol en geschikt voor verschillende toepassingen en designs.

Er is een ruime keuze uit glasklemmen voor binnen, glasklemmen voor buiten en glasklemmen voor een douchewand. De glasklemmen voor toepassing in de douche zijn vochtbestendig en blijven jaren mooi als deze op de juiste manier worden schoon gemaakt. De glasklemmen voor in de douche kunnen niet als een buiten toepassing worden gebruikt. Ondanks dat ze vochtbestendig zijn, zijn ze niet weersbestendig.

Bij alle glasklemmen staat de veiligheid van uw klanten voorop. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn getest op betrouwbaarheid en duurzaamheid. Daarom zijn ze een veilige en betrouwbare keuze zijn voor al uw projecten.

Als u op zoek bent naar de perfecte manier om glas te bevestigen aan uw balustrade, balkonhek of glazen douchewand, dan zijn onze glasklemmen de juiste keuze. Bekijk ons assortiment en ontdek hoe onze glasklemmen uw project compleet kunnen maken.