Retouren

Retourzendingen

 

Voorwaarden bij het ruilen en/of retourneren van artikelen: 

• Het artikel is schoon, compleet en onbeschadigd.
• Het artikel is niet gebruikt of korter gemaakt (doucheprofielen en stabilisatie stangen).
• De (fabrieks)verpakking is origineel, onbeschadigd indien redelijkerwijs mogelijk en niet door u beschreven. • De retourzending wordt degelijk verpakt zodat artikelen niet tijdens het transport kunnen beschadigen.
• Ruilingen en/of teruggaven moeten binnen 14 dagen worden aangemeld. 

 

Retourkosten: 

U kunt bij Timmers B.V. uw producten ruilen en/of retourneren, bij onjuiste retourneringen worden gemaakte kosten in rekening gebracht. 

Ruilingen en/of teruggaven die niet binnen 14 dagen worden aangemeld of teruggestuurd worden niet geaccepteerd en verwerkt. Artikelen die door het niet degelijk verpakken van uw retourzending beschadigd zijn, worden niet in behandeling genomen. In geval van creditering wordt alleen het goederenbedrag gecrediteerd, onder eventuele inhouding van niet noodzakelijke vracht- en rembourskosten. 

Niet geaccepteerde goederen kunnen, na betaling van verzendkosten, naar u worden teruggestuurd. Indien u na 7 dagen na ontvangst van het bericht “niet geaccepteerd” niet reageert, nemen wij aan dat u geen prijs meer stelt op het prod- uct. Het eigendom van het niet geaccepteerde artikel vervalt dan aan Timmers B.V. 

 

Retourpakket verzenden: 

Neem a.u.b. voor de retour zending eerst contact met ons op via tel. nr. 0031 (0)162-461175

Indien u aan de voorwaarden bij ruilen en/of retourneren voldoet, kan het pakket retour gezonden worden. Zorg dat uw retourzending degelijk verpakt is en het retourformulier en de verpakking zit.