Ontdek onze schuif- en vouwsystemen voor glazen deuren en wanden

Ontdek de veelzijdigheid van schuifsystemen en vouwsystemen voor glas en creeer een passende oplossing voor het interieur. Of u nu op zoek bent naar een praktische en moderne oplossing voor schuifdeuren of een ruimtebesparende optie met vouwdeuren, wij hebben de perfecte systemen voor uw projecten.

Onze schuifsystemen voor glazen deuren hebben zowel een esthetisch als functioneel voordeel. Met strakke en slanke profielen zorgen ze voor een minimalistische en eigentijdse uitstraling, terwijl ze tegelijkertijd ruimte besparen. Ze zijn ideaal voor toepassingen zoals woningen, winkels en kantoren. Het elektromagnetisch schuifsysteem E-space is helemaal handig in kantoor of andere publieke ruimtes waar automatisch openen en sluiten een groot voordeel kan zijn. 

Onze vouwsystemen voor glas zijn perfect voor situaties waarbij een brede opening gewenst is. Met ons vouwsysteem kunnen glazen wanden als een harmonica in elkaar worden gevouwen, waardoor ze een minimale ruimte innemen wanneer ze geopend zijn. Dit maakt ze ideaal voor ruimtes zoals vergaderzalen en showrooms waar flexibele indelingen nodig zijn.

Alle schuif- en vouwsystemen zijn ontworpen met aandacht voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Ze zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden. Door de toepassing van hoogwaardige materialen kunnen langdurige prestaties worden garandeert. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en afwerkingen, zodat je de perfecte stijl kunt kiezen die past bij het project.

Bent u benieuwd hoe u een moderne en functionele ruimte met onze schuifsystemen en vouwsystemen voor glas kunt creëren? Onze productspecialisten helpen u graag verder, neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.