Droog bij uw entree met onze luxe deurluifels van plexiglas en glas

Als u op zoek bent naar een manier om de entree van uw bedrijf te beschermen tegen regen, sneeuw en zon? Onze deurluifels bieden de ideale oplossing.

Bij Timmers BV vindt u deurluifels met plexiglas, maar ook de ophangsystemen om te combineren met bijpassend glas. Hierdoor zijn onze deurluifels duurzaam en functioneel. 

Onze plexiglas deurluifels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en passen perfect bij een strakke uitstraling. Het sterke en transparante plexiglas biedt bescherming tegen weersinvloeden, terwijl het toch een open en luchtige uitstraling behoudt.

Onze deurluifelsystemen gecombineerd met glas zijn een tijdloze keuze. Het glas zorgt voor een luxe uitstraling en biedt uitstekende bescherming tegen alle weersomstandigheden. Onze deurluifels met glas zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kunnen op maat worden gemaakt om perfect bij uw pand te passen.

Wilt u weten hoe uw deurluifel van glas veilig en stevig bevestigd kan worden? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.