Timmers BV, al meer dan 25 jaar...

staan wij nog steeds achter onze missie; het ontzorgen van professionals binnen glasverwerkende bedrijven. Met een sterk team van ruim 40 medewerkers hebben wij de sfeer en gemoedelijkheid van het familiebedrijf nog altijd kunnen behouden, iets waar wij met z’n allen trots op zijn!

Van directie tot binnendienst en van magazijn tot chauffeurs, service verlenen en de klant centraal stellen staat in ons DNA. Met een ruime productkennis ligt onze kracht in het ontzorgen en meedenken om de inkoop, uitvoering en rendement van onze klanten te verbeteren.

Door kritisch te kijken naar een optimale samenstelling van het assortiment en naar de juiste service- gerichtheid willen wij de samenwerking met onze klanten en leveranciers graag versterken. Van kleine projecten tot grote renovatieprojecten, Timmers biedt meer dan enkel glas. Heel handig is het dan om alle benodigde artikelen voor een project op maat en in de juiste hoeveelheden door ons eigen transport op locatie te laten leveren. Door het uitgebreide assortiment in glas, glasartikelen en glasbeslag kunnen klanten bij ons terecht voor One Stop Shopping.

Dit resulteert in een optimale dienstverlening aan de medewerkers, een hogere doorloopsnelheid van het project en een grotere tevredenheid van de eindklant. Dit zorgt dan weer voor lagere totaalkosten en een verbetering van het rendement.

Trots zijn wij ook op onze nominatie voor de participatieprijs West-Brabant in 2018. Als ambassadeur van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in Oosterhout geloven wij er in dat investeren in mensen de sleutel is tot een langdurige en stabiele werkrelatie. 

Timmers-BV-groothandel-in-glasTimmers-BV-groothandel-in-glas

 
Timmers BV, al 25 jaar;

  • leverancier van glas, glasbeslag en glasartikelen
  • professionele kennis in huis van alle productgroepen
  • het meest uitgebreide assortiment uit voorraad leverbaar
  • levering met eigen transport

Onze drie productgroepen 

Glas
Gehard glas - gelaagd glas - floatglas
spiegels - beloopbaar glas - gelakt glas
gehard/gelaagd glas - geemailleerd glas
timeless glas - klep-, val- en draairamen
steel look deuren - voorzetramen

Glasbeslag
Scharnieren - knoppen en grepen
glasklemmen - schuifdeurbeslag
beslag voor inloopdouches - sauna
afdichtprofielen - montageprofielen

Glasartikelen
Glaslattten - glasprofielen - verstekstans
kitten, lijmen en stopverf - glaslakken
band en tape producten - ventilatie-
roosters - gereedschappen

8262+

Active Clients

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus sit accusantium doloremque laudantium totam.

4268+

Projects Done

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus sit accusantium doloremque laudantium totam.

643+

Team Advisors

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus sit accusantium doloremque laudantium totam.

269k

Users Online

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus sit accusantium doloremque laudantium totam.

Timmers verzorgt en ontzorgt

Onze slogan is al jaren "Timmers verzorgt en ontzorgt" en dat begint al bij het eerste contact met ons offerte team of binnendienst medewerkers. Na het bestellen zorgen onze
magazijnmedewerkers ervoor dat alles zorgvuldig wordt gepickt en verpakt. Vervolgens gaan onze eigen chauffeurs iedere dag op pad om uw bestelling veilig bij u af te leveren.

Iedere dag staan ruim 40 medewerkers met plezier voor u klaar!
Verzorgen en ontzorgen dat is wat wij doen. Dat is waar wij blij van worden, waar wij goed in zijn en waardoor wij al meer dan 25 jaar als een betrokken
en betrouwbare partner zijn voor onze klanten.

 

Optimale dienstverlening

 

Alles onder 1 dak

 

Eigen vervoer

 

Wie zijn onze partners?

Om onze klanten goed te kunnen helpen en succesvol te laten zijn gaat Timmers BV voor een assortiment van topkwaliteit tegen een concurrerende prijs. Door het hele concept van One Stop Shop leveren wij niet alleen producten, maar complete oplossingen. Hierdoor kennen wij onze klanten en hun uitdagingen. Wij zijn continu in beweging en op zoek naar betrouwbare leveranciers om een langdurige samenwerking aan te gaan. Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn daarbij enkele criteria waar wij onze leveranciers op uitkiezen. Maak kennis met onze partners:

 

Dormakaba - partner van Timmers BVDormakaba - partner van Timmers BV

Uit de fusie van Dorma en Kaba in 2016 is Dormakaba ontstaan. Dormakaba biedt producten, oplossingen en services voor o.a. glasbeslag en glazen wanden. 


Met meer dan 150 jaar ervaring staat Dormakaba voor veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

In ons assortiment vindt u Dormakaba producten o.a.
in de categorie schuifsystemen en sloten. 

Pauli + Sohn - partner van Timmers BVPauli + Sohn - partner van Timmers BV

Ruim 40 jaar stelt Pauli & Sohn hoge eisen aan hun producten. Hoogwaardige materialen, zorgvuldige verwerking en strikte controles garanderen de hoge kwaliteit van hun hele assortiment. Bij de ontwikkeling wordt ook veel waarde gehecht aan functionaliteit en modern design. Daarom werkt Pauli nauw samen met universiteiten enonderzoeksinstituten. 


Op basis van uitgebreide testprocedures zijn zij het enige Duitse bedrijf met goedkeuringen op alle veiligheidsrelevante gebieden van constructieglasconstructies. In ons assortiment vindt u Pauli producten o.a. in de categorie douchebeslag, grepen/knoppen en afdichtprofielen.

Metalglas - partner van Timmers BVMetalglas - partner van Timmers BV

Al jaren is het in Italie gevestigde Metalglas een betrouwbare partner. Metalglas heeft een compleet programma ontwikkelt op het gebied van glassystemen met daarbij aandacht voor functionaliteit, diversiteit en een oog voor details.

Metalglas springt prima in op nieuwe trends op het gebied van technologie en design om de veeleisende eindklant te helpen.

In ons assortiment vindt u Metalglas producten o.a. in schuifsystemen voor de douche, grepen, schuifdeur systemen en deurbeslag. 

Dormakaba - partner van Timmers BVDormakaba - partner van Timmers BV

Elk product van Ozone ondergaat strenge kwaliteitscontroles in alle fases van het productieproces en daarom voldoet het volledig geïnstalleerde product aan internationale normen van kwaliteit, design en veiligheid.

Een bekend en bewezen product van Ozone in ons assortiment is de 60PHP schoenset voor taatsdeuren.

Pauli + Sohn - partner van Timmers BVPauli + Sohn - partner van Timmers BV

Als marktleider op het gebied van beveiliging, innovatie en design van glazen deuren, biedt ASSA ABLOY een complete lijn van commerciële glas hardware oplossingen voor alle glazen ingangen en scheidingswanden.

Alle Asssa Abloy producten voldoen aan de strengste testnormen. In ons assortiment vindt u Assa Abloy producten o.a. in de categorie douchebeslag en digitale sloten. 

Casma - partner van Timmers BVCasma - partner van Timmers BV

Vanaf 1942 staat Casma garant voor kwaliteit, originaliteit en innovatie in ontwerp en productie van deursluiters en glasbeslag.

Speedy by Casma deursluiters worden exclusief ontworpen en geproduceerd in Italië, waarbij gebruik wordt gemaakt van materialen en componenten van de hoogste kwaliteit.

In ons assortiment vindt u Casma producten o.a. binnendeur beslag, vloerveren. 

Metalglas - partner van Timmers BVMetalglas - partner van Timmers BV

Sinds de oprichting in 1974 is Bostik Benelux B.V. (voorheen Den Braven) gespecialiseerd in de ISO-gecertificeerde productie van hoge kwaliteit kitten, lijmen, purschuimen en technische sprays voor de bouwsector en industrie. Onze producten zijn bekend onder de merknamen Bostik, Zwaluw en Hercuseal en onder de private labels van verschillende partners.

Het voormalige Den Braven maakt sinds december 2016 onderdeel uit van de Bostik/Arkema groep. Bostik is één van de grootste lijm- en kitproducenten  wereldwijd en telt ca. 5.000 medewerkers verspreid over 50 landen op vijf continenten.

Metalglas - partner van Timmers BVMetalglas - partner van Timmers BV

Met ruim 40 jaar ervaring in de glassector en marktleider in op maat gemaakte producten, zet CBM zich in voor een duurzame bedrijfsvoering. CBM zorgt voor duurzame processen, van de inkoop van ruwe materialen tot het verpakken van producten. Het bedrijf reduceert afval, maakt gebruik van zonne-energie en heeft onlangs een denktank opgezet met als doel het bedrijf verder te verduurzamen.

Niet alleen in haar bedrijfsvoering, maar ook met haar partners gaat CBM langdurige contracten aan. Zij maken verschillende producten onder hun eigen merk voor de glassector. Altijd volgens hoge standaarden, namelijk ISO9001. In ons assortiment vind u CBM producten voor diverse grepen, handdoekstangen, douchebeslag en complete doucheopstellingen.

Casma - partner van Timmers BVCasma - partner van Timmers BV

DUCO is een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een "natuurlijke" manier een gezondcomfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen. DUCO geeft op een gezonde manier zuurstof aan ieder gebouw. Het aanbieden van totale ventilatieoplossingen voor residentiële en niet-residentiële toepassingen is de ultieme garantie voor een gezond binnenklimaat. De gezondheid van de gebruiker staat bij DUCO dan ook steeds centraal.

Sinds 1909 staat Renson voor uitgekiend design met bewezen impact. Ook de raamverluchtingen van Renson blinken uit in hun uitgekiend design. Van optimale en subtiele integratie in de gevel tot maximaal wooncomfort dankzij de zelfregelende terugslagklep en de akoestische demping. Het onderzoek- en ontwikkelteam (R&D) van Renson maakt het verschil voor jouw dagelijkse leven.