Veranda's en overkappingssystemen voor glazen daken

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan veranda's van hout en overkappingssystemen waarbij aluminium profielen met gelaagd glas of gehard-gelaagd glas gecombineerd kunnen worden om zo een mooi dak voor de veranda te maken. Als dealer van Pext zijn alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunt u uw klanten de perfecte oplossing bieden voor een sfeervolle buitenruimte.

Onze veranda's van hout worden gemaakt van duurzame en sterke materialen, zoals Douglas hout en Lariks hout. Deze materialen zijn van nature bestand tegen weersinvloeden en gaan lang mee. Daarnaast hebben houten veranda's een warme en natuurlijke uitstraling, wat perfect past bij een gezellige buitenruimte.

Naast houten veranda's vindt bij ons ook volledig op maat te maken aluminium profielen. Deze systemen zijn uiterst duurzaam en hebben een strakke en moderne uitstraling. Het glazen dak zorgt voor een lichte en open sfeer, terwijl de aluminium profielen zorgen voor een sterk en stabiel geheel.

De profielen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat er altijd een product is dat past bij de wensen van uw klanten. Bij Timmers bieden wij u de beste oplossingen voor een sfeervolle buitenruimte en denken graag met u mee over de mogelijkheden. Bekijk ons assortiment online en neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.