Ventistone KlikLijm

Ventistone KlikLijm
Dorpelafdekkers en neuslatten monteren ging nog nooit zo eenvoudig!

Ga ook voor klik en klaar. Met Kliklijm.

Dankzij deze baanbrekende innovatie wordt het monteren van neuslatten aanzienlijk eenvoudiger. Door de slimme combinatie van afstandpad en lijm werk je slim, snel, schadevrij en zonder geknoei. Maar veruit het mooiste van Kliklijm is dat u een arbeidsgang over kunt slaan, tel uit die winst! 

- Gemakkelijk en snel
- Sterk en elastisch
- Schadevrij bevestigen
- Onderhoudsarm

Kliklijm is geschikt voor alle soorten neuslatten en dorpels, hout en kunststof. De innovatie van de lijmpads zit in de extreme en permanente kleefkracht. Daardoor is extra lijm aanbrengen niet nodig. Wie nog schroeft of nagelt heeft nu alle reden om over te stappen op verlijming. Want Kliklijm werkt snel en duurzaam en scheelt een arbeidsgang. Geknoei met lijm en schroefgaten vullen is verleden tijd.

Getest en gepatenteerd

Het gepatenteerde product is uitgebreid getest op luchtdoorlatendheid, duurzaamheid en weerstand tegen windbelasting. Onderzoek heeft aangetoond dat met Kliklijm wordt voldaan aan de prestatie van de NEN 3576 ‘Beglazing van kozijnen, ramen en deuren – Functionele eisen’. Onderzocht zijn de luchtdoorlatendheid en de weerstand tegen windbelasting (sterkte) op een kozijn met buitenbeglazing. De beproevingsmethoden zijn beschreven in de normen NEN-EN 1026 en NEN-EN 12211. De classificaties zijn overeenkomstig de normen NEN-EN 12207 en NEN-EN 12210.

Sterk en elastisch

De lijmpads worden in het midden van de vet- en stofvrije onderdorpel geplakt en stevig aangedrukt, max. 20 cm van elkaar. Daarna verwijdert men de andere schutvellen waarna de afdeklat erop kan. De lijmpads van Kliklijm zijn per 500 stuks verkrijgbaar in diktes van 3 mm voor verticale en 5 mm voor horizontale delen. De kern bestaat uit kunststof met een omhulsel van lijm. Dat maakt Kliklijm sterk en elastisch.

Kliklijm:

Professionele montagepads voor het ventilerend en schadevrij monteren van alle neuslatten en dorpelafdekkers in de schilders branche, glas- en timmerindustrie.

Verpakking: per doos a 500 stuks

verwerkingsinstructies Kliklijm

Verwante producten
Video