Afdichtprofielen douchedeur

Niets Om een douchedeur goed te laten functioneren zijn scharnieren een heel belangrijk onderdeel. Scharnieren voor douchedeuren zijn er in verschillende uitvoeringen, finishes, merken en diverse materialen. Als douchedeur scharnieren zijn er twee uitvoeringen, namelijk glas-glas scharnieren en wand-glas scharnieren. 

De meest voorkomende uitvoering is een wand-glas scharnier, deze scharnieren worden gebruikt bij het monteren van een glazen douchedeur aan een vaste wand. Denk hierbij aan een douchedeur in een nis, tussen 2 muren of een combinatie van een vaste wand aan de ene kant en een glazen wand aan de sluitzijde. 

Glas-glas scharnieren worden gebruikt als een douchedeur aan een glazen douchewand bevestigd moet worden. Hierbij kun je denken aan een douchedeur en douchewand in lijn of een hoekopstelling. 

In ons ruime assortiment douchedeur scharnieren is er genoeg keuze om een maatwerk douchedeur compleet te maken. Maak een keuze uit onze topkwaliteit knoppen en grepen en zo kom je samen met de klant tot een mooi eindproduct.