Wie zijn onze partners?

Om onze klanten goed te kunnen helpen en succesvol te laten zijn gaat Timmers BV voor een assortiment van topkwaliteit tegen een concurrerende prijs. Door het hele concept van One Stop Shop leveren wij niet alleen producten, maar complete oplossingen. Hierdoor kennen wij onze klanten en hun uitdagingen. Wij zijn continu in beweging en op zoek naar betrouwbare leveranciers om een langdurige samenwerking aan te gaan. Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn daarbij enkele criteria waar wij onze leveranciers op uitkiezen.

Maak kennis met onze partners;

Dormakaba

   

Uit de fusie van Dorma en Kaba in 2016 is Dormakaba ontstaan. Dormakaba biedt producten, oplossingen en services voor o.a. glasbeslag en glazen wanden. 
Met meer dan 150 jaar ervaring staat Dormakaba voor veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. In ons assortiment vindt u Dormakaba producten o.a.
in de categorie schuifsystemen en sloten

Pauli & Sohn_ partner Timmers

Ruim 40 jaar stelt Pauli & Sohn hoge eisen aan hun producten. Hoogwaardige materialen, zorgvuldige verwerking en strikte controles garanderen de hoge kwaliteit van
hun hele assortiment. Bij de ontwikkeling wordt ook veel waarde gehecht aan functionaliteit en modern design. Daarom werkt Pauli nauw samen met universiteiten en onderzoeksinstituten. 
Op basis van uitgebreide testprocedures zijn zij het enige Duitse bedrijf met goedkeuringen op alle veiligheidsrelevante gebieden van constructieglasconstructies. In ons assortiment vindt u Pauli producten o.a. in de categorie douchebeslag, grepen/knoppen en afdichtprofielen.

Metalglas partner Timmers

Al jaren is het in Italie gevestigde Metalglas een betrouwbare partner. Metalglas heeft een compleet programma ontwikkelt op het gebied van glassystemen met daarbij aandacht voor functionaliteit, diversiteit en een oog voor details. Metalglas springt prima in op nieuwe trends op het gebied van technologie en design om de veeleisende eindklant te helpen. In ons
assortiment vindt u Metalglas producten o.a. in schuifsystemen voor de douche, grepen, schuifdeur systemen en deurbeslag. 

Casma partner Timmers

Vanaf 1942 staat Casma garant voor kwaliteit, originaliteit en innovatie in ontwerp en productie van deursluiters en glasbeslag. Speedy by Casma deursluiters worden exclusief ontworpen en geproduceerd in Italië, waarbij gebruik wordt gemaakt van materialen en componenten van de hoogste kwaliteit. In ons assortiment vindt u Casma producten o.a. binnendeur beslag, vloerveren. 

Ozone partner Timmers

Elk product van Ozone ondergaat strenge kwaliteitscontroles in alle fases van het productieproces en daarom voldoet het volledig geïnstalleerde product aan internationale normen van kwaliteit, design en veiligheid. Een bekend en bewezen product van Ozone in ons assortiment is de 60PHP schoenset voor taatsdeuren

Assa Abloy

Als marktleider op het gebied van beveiliging, innovatie en design van glazen deuren, biedt ASSA ABLOY een complete lijn van commerciële glas hardware oplossingen voor alle glazen ingangen en scheidingswanden. Alle Asssa Abloy producten voldoen aan de strengste testnormen. In ons assortiment vindt u Assa Abloy producten o.a. in de categorie douchebeslag en digitale sloten.