Ben jij de ambitieuze fulltime of parttime koerier/chauffeur (m/v) die wij zoeken?

Wat ga je doen bij Timmers?

Je werkt op de logistieke afdeling en bent/wordt een van de experts op het gebied van het bezorgen van pakketten. Jij gelooft dat als de klant daadwerkelijk centraal staat, de lach bij iedereen zichtbaar is. Je bent nauwkeurig in je werk en orde en netheid zijn voor jou als vanzelfsprekend. Je bent gedreven en stelt alles in het werk opdat je na elke levering tevreden van onze klanten vertrekt. Je presenteert je als het visitekaartje van Timmers.

Wat breng jij mee?

- Je beschikt over een B rijbewijs

- Je bent resultaat- en klant gericht

- Je kan uitstekend communiceren en weet goed samen te werken

Aanbod

Gaat je hart uit naar werken in een succesvolle groothandel met een grote diversiteit aan producten? Dan zit je goed bij ons! Als koerier/chauffeur word je voor je inzet beloond volgens de Cao voor de groothandel in vlakglas, het glasbewerkings- en het glazeniersbedrijf. Het betreft een fulltime of parttime functie. Je hebt uitzicht op een vast contract. Je krijgt 25 vakantiedagen en wij hebben een eigen pensioenregeling.

Al 25 jaar familiebedrijf Timmers BV

Jij maakt samen met al je collega’s het verschil. Of het nu de medewerkers zijn van het magazijn & logistiek, de chauffeurs, de administratie, de verkoop binnen- en buitendienst, wij vormen samen één familie. Timmers, een familiebedrijf, een groothandel, met een passie om het voor de glasverwerkende (familie)bedrijven makkelijker te maken. Wij zijn er voor elkaar, we zijn betrokken, we werken samen, zijn bescheiden in onze uitingen, nemen onze verantwoordelijkheid, werken op basis van vertrouwen en behandelen elkaar met respect. Het familiegevoel is stevig aanwezig. De positieve aandacht voor elkaar zorgt voor lange dienstverbanden. De mensen van het eerste uur zijn nog altijd aan boord. We willen dat jij je snel thuis voelt en met plezier aan het werk bent. Zie www.timmers-bv.nl voor meer informatie.

Contact informatie

Leuk als je reageert!

Je kunt je CV en je brief per mail sturen aan Rob van Aart voor 18 februari 2022. Tevens ook voor vragen over de functie.

Soort dienstverband: Voltijds, Deeltijds, Vaste baan
Parttime uren: 38 per week

Aanvullende betalingen:

  • Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:

  • Kerstpakket
  • Pensioen
  • Personeelskorting
  • Vrijdagmiddagborrel

Werkschema:

  • Dagdienst
  • ma-vr

Licentie/certificaat:

  • Rijbewijs B (Vereist)