De Solar veranda is sinds kort een mooie uitbreiding op ons assortiment overkappingen en veranda's. Niet alleen is deze veranda heerlijk om langer van de avonden te genieten, maar is hij ook nog goed voor het milieu en duurzaam. 

Als onderbouw wordt er een complete constructie geleverd van duurzaam Douglas hout. Alle balken zijn duplo verlijmd, gedroogd en gevingerlast. Dit beperkt kromtrekken, scheuren en torderen van het hout. De overkapping is zeer solide en heeft een massieve uitstraling.

Houten veranda met zonnepanelen

De zonnepanelen worden gemonteerd in hoogwaardige aluminium profielen in de kleur RAL7016 (antraciet) en RAL9010 (gebroken wit). Het dak van de Solar Veranda bestaat uit 2 zonnepanelen diep en 3 tot 8 zonnepanelen in de breedte. Door de zonnepanelen op de overkapping kan op een stijlvolle en duurzame manier groene energie worden opgewekt. Zo draagt het ook nog eens bij aan een beter klimaat. 

Het complete kant-en klaar bouwpakket is eenvoudig te monteren en wordt compleet geleverd met bevestigingsmateriaal, kabels en montagehandleiding.  

Meer weten? Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de Solar Veranda en andere overkappingen