Ben jij de pro-actieve Commercieel medewerker binnendienst (m/v) die wij zoeken?

Functie:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze verkoop binnendienst.

De werkzaamheden van onze medewerker binnendienst zijn als volgt:

- verwerken van orders die binnenkomen via de webshop, per telefoon of via de mail

- dagelijks contact met onze leveranciers

- beantwoorden van de meest uiteenlopende vragen van klanten / adviseren van klanten

- pro-actief uitbreiden van onze markt

- te streven naar een 100% tevreden klant

- andere administratieve werkzaamheden

Profiel

Als medewerker binnendienst beschik je over een MBO werk- en denkniveau. Je bent accuraat, flexibel en in staat probleemoplossend te denken. Daarnaast ben je resultaat- en klantgericht, communicatief en proactief. Affiniteit met techniek is een pré.

Aanbod

Wij bieden de medewerker binnendienst een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer waarbinnen je kunt zijn wie je bent. Het belangrijkste is dat je je in ons vak wilt verdiepen en met passie werkt aan het onderhouden en uitbouwen van ons bestaande netwerk. Arbeidsvoorwaarden conform de Cao voor de groothandel in vlakglas, het glasbewerkings- en het glazeniersbedrijf. Het betreft een fulltime functie van 38 uur.

Bedrijf

Familiebedrijf Timmers BV is een glas-, glasbeslag en beglazingsmaterialen groothandel gevestigd in Oosterhout (NB). Wij zijn vooral gespecialiseerd in glastoepassingen gecombineerd met glasbeslag en de toelevering van alle verwerkingsmaterialen voor de glaswereld. Hierbij leveren wij onze producten aan glas gerelateerde en schildersbedrijven, timmerfabrieken en de gevelindustrie van klein tot groot. Deze bedrijven kunnen bij ons terecht voor een compleet assortiment glas, glasbeslag en beglazingsmaterialen. Wij leveren deze met ons eigen vervoer door heel Nederland en België op vaste dagen. 

Contact informatie

Leuk als je reageert! Je kunt je CV en je motivatiebrief per mail sturen aan Rob van Aart voor 19 november. Tevens ook voor vragen over de functie. Mail snel naar: r.vanaart@timmers-bv.nl