Om de leveringen aan onze klanten te optimaliseren zal vanaf maandag 30 september het uitrijden van de routes helemaal in eigen beheer worden genomen. Dit zorgt een betere dekking per gebied en er kunnen in dat gebied meer bestellingen worden geleverd! De routes zullen worden gereden aan de hand van het postcodegebied zoals u kunt zien op onderstaande postcodekaart. 

Wat gaat er voor u veranderen?
Voor een groot aantal klanten zal er weinig veranderen en blijft de dag van levering hetzelfde. Om misverstanden te voorkomen kunt u even goed naar uw postcode en de daarbij behorende dag van levering kijken. Zo weet u of onze chauffeur nog op dezelfde dag komt leveren zoals u gewend bent, of dat uw vaste dag van levering is gewijzigd. De leverdatum staat uiteraard ook aangegeven op onze orderbevestigingen. 

Uiteraard staat de juiste leverdatum ook aangegeven op de onze orderbevestigingen. Als u bent ingelogd op onze website dan kunt u de postcodekaart downloaden om eventueel uit te printen. U vindt deze kaart onder downloads.