Inmiddels heeft het Evolution schuifdeur systeem een prominente plaats ingenomen in de wereld van de glazen schuifdeursystemen. De klemschoenen hebben geen glasbewerking nodig en kunnen zonder probleem een standaard deurgewicht aan van 70Kg.

Tegelijkertijd is het montage gemak vaak doorslaggevend in vergelijking met andere bestaande systemen. Men kan kiezen voor een schuifsysteem met- of zonder softclose en een toepassing met of zonder vast paneel. Alle loopprofielen zijn geschikt voor zowel wand- als plafondmontage.

Schuifdeur systeem voor glazen deur

Door andere loopwagens te gebruiken (eventueel ook i.c.m. andere dempers voor het softclose systeem) is het mogelijk om zelfs een glazen schuifdeur toe te passen tot 120KG. De looprail van de softclose systemen zullen ook leverbaar zijn in mat zwart (Ral 9011).

Onze complete kits in alu geanodiseerd en rvs effect finish met een lengte van 2000mm en 3000mm, met softclose, zijn nu met 35% in prijs verlaagd!

Kijk hier naar de basis installatie van de systemen. Wil je liever een uitgebreide folder ontvangen? Of een presentatie van het systeem van een van onze accountmanagers? Neem dan gerust contact met ons op.