Balustrades van glas is een heuse trend. Buiten een strakke en moderne uitstraling is een balustrade ook een perfecte duurzame en onderhoudsarme oplossing voor woning, kantoor of openbare ruimte. Voor elke ruimte is er wel een stijlvolle oplossing te vinden!

Als je glas en balustradesystemen gaat gebruiken staat veiligheid uiteraard voorop. Alle door ons geleverde balustradesystemen en gehard-gelaagd glas vallen dan ook ruim binnen de veiligheidsnormen.

Balustrade van glas

Sinds een tijdje kunnen wij de profielen onbehandeld aluminium, aluminium geanodiseerd, RVS look en gekleurde coating leveren. Zo is er altijd een oplossing die als perfecte match aansluit bij uw specifieke ontwerp of project.

De meeste elementen uit ons assortiment zijn uitwisselbaar en verkrijgbaar in elke afwerking die u maar wenst. U kunt dus zelf beslissen of u de gehele balustrade in één enkele stijl wilt hebben of juist wilt combineren met elementen van een andere afwerking.

Alle modellen en profielen kunnen onmiddellijk worden geleverd, behalve de onbewerkte profielen waar een RAL kleur over aangebracht dient te worden. Deze gepoedercoat aluminium profielen vereisen een extra behandeling, waardoor de levertijd iets langer is.

Wil je meer weten over de balustradesystemen? Of weten welk glas geschikt is voor een balustrade? Neem dan gerust contact op met uw accountmanager of onze adviseurs op de binnendienst.