Sinds oktober dit jaar is Glasartikelen.nl de nieuwe distributie partner van Coroplast voor de BENLUX. Coroplast is een wereldwijd succesvol en onafhankelijk familiebedrijf dat inmiddels door de derde generatie wordt gerund. Gedurende het 90-jarige bestaan is Coroplast ontwikkeld van een lokale fabrikant van elektrische isolatietapes tot een wereldwijde marktleider in de wereld van technisch klevende tapes. Met ruim 6200 werknemers produceren zij niet alleen in hun standplaats Wuppertal, maar ook in Polen, China, Tunesië, de USA, Mexico en Moldavië.

GLASBAND | SPIEGELTAPE | KRUISROEDETAPE

Coroplast celband zonder aftrekfolie is een voorgevormd, goed éénzijdig klevend PE-schuimband dat in diverse afmetingen wordt geleverd. Coroplast band wordt geleverd op rol, zonder aftrekfolie. De lijmlaag van ons PE-band is zeer hoogwaardig waardoor onthechting wordt tegengegaan. De gebruikte lijmlaag zorgt ervoor dat ons PE-band ook op (licht) vochtige ondergronden te gebruiken is.

Leverbaar per pakje van 10 schijfjes, of per doos à 10 pakjes. Prijs per pakje standaard uit voorraad verkrijgbaar in de maten  9x2 / 9x3 en 9x4 mm in wit en grijs.


Coroplast celband op haspel met aftrekfolie is een voorgevormd, goed éénzijdig klevend PE-schuimband dat in diverse afmetingen wordt geleverd. Coroplast band wordt geleverd op haspel, met aftrekfolie. De lijmlaag van ons PE-band is zeer hoogwaardig waardoor onthechting wordt tegengegaan. De gebruikte lijmlaag zorgt ervoor dat ons PE-band ook op (licht) vochtige ondergronden te gebruiken is. 


Coroplast Spiegeltape een hoogwaardige oplossing voor het duurzaam verlijmen van spiegels, getest door LGA en IFT Rosenheim conform geschiktheid voor installatie doeleinden in de Glashandel, Glas- en Meubelindustrie.

- PE schuim spiegelkleefband voor duurzame binding.
- Geschikt voor het binden van diverse gladde ondergronden.
- Goede aanvang Tack en na adhesie.
- Geschikt voor binnen- en buiten gebruik.
- Uitstekende veroudering eigenschappen.
- Hoge bestendigheid tegen chemicaliën.


Coroplast kruisroede tape is ideaal voor het fabriceren van kruisroede ramen. In hoge mate bestand tegen weers- en temperatuur invloeden, chemicaliën, oplosmiddelen en weekmakers. Hecht uitstekend op schone, droge en vetvrije ondergronden.

- PE schuim kleefband voor de duurzame binding van diverse materialen.
- Voorzien van hoogwaardige acryllijm vier binnen- en buitentoepassingen.
- Oplosmiddelvrij en VOC verlaagd.
- Uitstekende verouderingseigenschappen.
- Hoge weerstand tegen chemicaliën.
- Geschikt voor binden van b.v. glas, metaal, kunststoffen en geschaafd hout.
- Zeer goede aanvang Tack en na adhesie.
- Hoge scheursterkte.
- Goede temperatuur bestendigheid.