Sinds kort zijn wij de trotse dealer van Boso. Boso is een van de grootste producenten, leverancier en kenniscentrum op het gebied van poets- en hygiëneproducten. 

In deze categorie kunt u alle reinigingsproducten vinden die u kunnen helpen bij een schoon project! Een van de paradepaardjes zijn onze Wet Wipes.

De Wet Wipes zijn perfect geschikt om snel handen en oppervlakten schoon te maken. Daarnaast zijn deze sterke en krachtige vochtige schoonmaakdoeken  ideaal voor het verwijderen van zwaar tot zeer zware industrieel vuil zoals o.a. kit, lijm, verf en olie. De wet wipes laten geen plakkerig gevoel na en versmeert niet.

Timmers Wet Wipes

De Wet Wipes zijn ook nog eens heel vriendelijk voor het milieu, ze bevatten namelijk geen oplosmiddelen. 

Daarnaast is het assortiment o.a. ook uitgebreid met microvezel poetsdoeken en ultrasterk gerecycled poetspapier. De hele maand oktober ontvangt u ook nog eens 25% introductie korting* om extra voordelig kennis te maken met onze reinigingsproducten!

Meer informatie over onze reinigingsproducten? U kunt ook altijd vrijblijvend contact opnemen met onze verkoop binnendienst. 

* actie is geldig van 1 oktober t/m 31 oktober 2021