Invisible Shield Oppervlakte Bescherming

 • Clean-X Invisible Shield Surface Protection
  Clean-X Invisible Shield Surface Protection

  Surface Protection zorgt voor een zeer gladde coating over het glas, deze is onzichtbaar en kan niet barsten. Door de gladheid kan het vuil vrijwel niet aan aan het glas- of spiegeloppervlak hechten. Geeft een uitstekende deklaag. Voordelen: - Houdt de oppervlakken als nieuw - Onzichtbare coating - Makkelijke reiniging Met 1 liter kunt u tot ca. 100 m2 oppervlak behandelen.

  Toepassingsgebied: ramen, spiegels, gezandstraald glas, glazen tafels enz.

   
   
 • Clean-X Invisible Shield Glasreiniger
  Clean-X Invisible Shield Glasreiniger

  500ml fles.

   
   
 • Clean-X Invisible Shield Pre Clean reinigingspasta
  Clean-X Invisible Shield Pre Clean reinigingspasta

  Invisible Shield Pre-Clean 2000 is een professionele krachtige reinigingspasta dat hardnekkige vlekken & mineralen verwijderd van glas, porselein en keramiek. Deze créme is veilig, effectief en makkelijk te gebruiken bij het reinigen van vervuilde oppervlakte zoals glas, spiegels, porselein e.d. zonder het opervlak te beschadigen. Herselt en vernieuwt om oppervlakken er weer "als nieuw" uit te laten zien.

  Clean X producten zijn speciaal ontworpen voor een snel en doeltreffend resultaat. Veilig en efficient, zonder sterke zuren, alkaliën, fosfaten of solventen.

   
   
 • Clean-X Invisible Shield Reinigingsset
  Clean-X Invisible Shield Reinigingsset

  Deze bestaat uit 100 ml Invisible Shield Pre Clean reinigingspasta, 100ml Invisible shield bescherming en een microvezelspons.

   
   
 • Clean-X Invisible Shield Microvezelspons
  Clean-X Invisible Shield Microvezelspons

  Ideaal voor het aanbrengen van Invisible Shield.

  Ca. 120 x 80 x 36 mm

   
   
Toon 12 24 36
De producten van Clean-X oppervlakte bescherming zijn al sinds jaar en dag bekend bij de professionele glasverwerkende bedrijven en onder sanitair plaatsers. De producten van Clean-x hebben een revolutie betekend in de strijd tegen vuilaanhechting op gladde ondergronden.