Glasreiniging

 • Primp muurrolhouder
  Primp muurrolhouder - ACTIEPRIJS T/M 31-10

  Deze Primp muurrolhouder is gemaakt van metaal en is geschikt voor midi- en maxirollen met een maximale diameter van 42 cm.

  Heel handig en past in iedere werkplaats.

   
   
 • Vloerstandaard rolhouder voor werkplaats
  Primp vloerstandaard rolhouder - ACTIEPRIJS T/M 31-10

  Deze Primp vloerstandaard is een metalen standaard, geschikt voor papierrollen tot een diameter van 50cm en een breedte van maximaal 35 cm.

  De vloerstandaard is geschikt voor midi- en maxirollen. Naast de vloerstandaard hebben wij ook een muurroller in het assortiment.

   
   
 • Maxirol 2-laags poetspapier verlijmd
  Maxirol 2-laags poetspapier blauw, recycled verlijmd - ACTIEPRIJS T/M 31-10

  Sterk gerecycled verlijmd 2-laags industrieel papier op een taxirol van 360 meter.

  Doordat onze 2-laags poetsrollen zijn verlijmd is het papier sterker en pluist het minder snel. De rollen geperforeerd voor uw gemak

   
   
 • Timmers Wetwipes reinigingsdoeken
  Wet wipes reiningsdoeken Eco Ultra - ACTIEPRIJS T/M 31-10

  Deze uiterst sterke en krachtige vochtige schoonmaakdoeken zijn ideaal voor het verwijderen van zwaar tot zeer zware industriële vervuilingen zoals olie, vet en smeer maar ook verven, lijmen, lakken, kitten etc.

  Grote absorberende werking en laat geen plakkerig gevoel na.


  De doek versmeert niet. Bevat geen oplosmiddelen en is daardoor symbolenvrij. Geeft in veel gevallen een beter resultaat dan wassen met water en zeep.

   
   
 • Maxirol 3-laags poetspapier
  Maxirol 3-laags poetspapier blauw - ACTIEPRIJS T/M 31-10

  Supersterk verlijmd 3-laags industrieel papier wat vooral gebruikt kan worden bij intensieve cleaning. Pluizen nauwelijks.


  Deze poetsrollen zijn gemaakt van drank- en voedselverpakkingen, zijn sterker dan de standaard gerecyclede poetsrollen en zijn milieuvriendelijk.

   
   
 • Primp supreme poetsdoeken
  Primp supreme poetsdoeken - ACTIEPRIJS T/M 31-10

  Deze uitwasbare poetsdoeken is de derde generatie microvezeldoeken. Door de vezels in het poetsdoek te splitsen in zessen ontstaat tussen de vezels een capillaire ruimte welke vloeistoffen uitstekend absorbeert.

  Het splitsen van de oorspronkelijke ronde vezel heeft als voordeel dat de doek sneller en beter schoonmaakt. Door deze doek te combineren met water zonder schoonmaakmiddel maakt hij streeploos schoon.

  Zeker 80 maal uitwasbaar!

   
   
 • Primpxtra strong poetsdoeken
  Primpxtra strong poetsdoeken - ACTIEPRIJS T/M 31-10
  Krasvrije, nat sterke, pluisarme, volumineuze en siliconenvrije doek welke oplosmiddel bestendig is. Absorbeert water, olie, inkten en maakt streeploos schoon.  
   
Toon 12 24 36