Showerguard glas

Timmers-showerguard

Waarom ShowerGuard® ?

Gewoon doucheglas kunt u nog zo vaak poetsen, na verloop van tijd verliest het toch zijn glans. Kalkhoudend water, hitte en zeep dragen er toe bij dat de oppervlakte verkleurt, vlekkerig of zelf broos wordt. Zelfs de beste schoonmaakmiddelen doen soms meer kwaad dan goed.

Showerguard® is een duurzaam, eenvoudig schoon te maken glasproduct

• ShowerGuard®-glas is anders: het oppervlak wordt al tijdens de productie door middel van ionenstralen verzegeld.
• Het ShowerGuard® ’Easy-to-clean’-oppervlak beschermt het glas op betrouwbare wijze tegen schadelijke invloeden – en dat met levenslange garantie.
• Met ShowerGuard®-glas hebben glazen scheidingswanden en douchecabines slechts een minimale reiniging nodig om blijvend mooi te blijven.
• ShowerGuard®-glas is buitengewoon eenvoudig schoon te houden: een zachte doek of een vochtige spons en normale huishoudelijke reinigingsmiddelen zijn voldoende. Harde en schurende borstels of reinigingsmiddelen die krassen kunnen veroorzaken, zijn niet geschikt voor ShowerGuard®-glas.

Het kost veel moeite om gewoon doucheglas schoon te houden. Maar de gepatenteerde ShowerGuard-technologie zorgt ervoor dat mineralen, kalk en zeepresten niet aan het glas hechten. Een zachte doek of een vochtige spons volstaan om de schoonheid van uw doucheglas te behouden.

Algemene reinigingsinstructies :

Een zachte doek of een vochtige spons is alles wat u nodig hebt om uw doucheglas te reinigen. Normale huishoudelijke reinigingsmiddelen kunnen worden gebruikt voor een normale reiniging. Gelieve de instructies en aanbevelingen van de glasfabrikant op te volgen. Houd er rekening mee dat sommige reinigingsmiddelen ongeschikt zijn voor gecoate glasoppervlakken, metalen, marmeren tegels, messing of andere materialen.

Voorzorgs maatregelen :

Verwijder meteen alle montage- en installatiematerialen, zoals silicone, verf, etiketten en tape. Vermijd agressieve reinigingsmiddelen (die ceriumoxide bevatten). Fluorwaterstof en fosforzuur tasten de coating en het glasoppervlak aan en mogen niet worden gebruikt. Gebruik geen agressieve borstels of sponzen, scheermesjes of andere scherpe voorwerpen die krassen op het glasoppervlak kunnen veroorzaken.

Timmers-showerguard

Timmers-showerguard
Timmers-showerguard
Timmers-showerguard