Lacobel

Timmers-lacobel-glas

Lacobel is gelakt glas en bijzonder populair vanwege zijn esthetische kwaliteiten. Diep gelakt zwart glas achter een gasfornuis, of helder wit gelakt glas achter een wastafel in de badkamer? Tot nu toe was dat niet mogelijk. Met Lacobel T kan dat nu wel! Na jaren van research, komt AGC met een belangrijke technologische innovatie in de vorm van een uniek assortiment gelakt glas dat gehard kan worden.

Kenmerken

- Verkrijgbaar in diverse kleuren
- Zowel in interieur als exterieur te gebruiken
- Zandstralen, matteren, zeefdruk en buiging mogelijk
- Bestand tegen thermische schokken (gehard product)
- Vocht- en UV-bestendig
- Eenvoudig te onderhouden
- Korte levertijden

Samenstelling

Het floatglas wordt aan één zijde voorzien van een laklaag. Eenmaal verwerkt en gesneden, gaat Lacobel T in een hardingsoven waarbij de hars verdwijnt en de lak in het glas wordt gebrand. Dankzij dit industriële proces, ontstaat een uniforme kleur op het glas en na harding heb je een stabiele kleurweergave.

Vorm en afmeting

Lacobel T is verkrijgbaar in de dikten 4, 6, 8 en 10 mm en in de maximale afmeting 2.550 x 3.210 mm.

Toepassing

Lacobel is ontwikkeld voor binnen toepassingen, maar nu met Lacobel T kan deze beglazing ook als borstwering in gevels worden toegepast. Als interieur toepassing kunt u denken aan meubilair als tafels, displays, rekken etc. Als wandbekleding valt te denken aan achterwanden in keukens, wanden in kantoren, hotels en winkels.

Timmers-lacobel-glas
Timmers-lacobel-glas Timmers-lacobel-glas
Timmers-lacobel-glas