Gelakt glas

Timmers-gelakt-glas

Een mooi ontwerp wint aan kracht door een perfecte uitvoering. Gelakt glas is enkel bestemd voor binnen toepassingen. Met gelakt glas biedt u o.a. de meubelindustrie, interieurdecoratie en winkelinrichting tal van individuele design oplossingen. Gelakt glas geeft een gevoel van diepte en helderheid, glanst in alle kleuren van de regenboog en past zich onder alle omstandigheden aan zijn omgeving aan. Gelakt glas is ook leverbaar op krasbestendig glas.

Kenmerken

-Alle RAL kleuren leverbaar
-Gepersonaliseerde kleuren te creëren voor projecten vanaf 250 m2
-Beschikbaar in antibacteriële uitvoering
-Verkrijgbaar met een veiligheidsfolie

Samenstelling

Floatglas wordt aan een zijde voorzien van een laklaag van hoge kwaliteit. De toegepaste lakken bevatten geen zware metalen of andere chemische middelen. Doordat tijdens het productieproces de kleuren worden gefixeerd is gelakt glas bestand tegen licht en uv-stralen.

Toepassing

De mogelijkheden van gelakt glas zijn eindeloos, maar dit materiaal kan uitsluitend binnen gebruikt worden. U kunt gelakt glas gebruiken voor meubeldesign: deuren, tafels, schappen en zelfs als white board. Als wandbekleding is het toepasbaar bij de inrichting van het interieur. Zowel in commerciële ruimten als in woningen. In een antibacteriële uitvoering bijvoorbeeld in badkamers, ziekenhuizen en keukens.

Timmers-gelakt-glas
Timmers-gelakt-glas
Timmers-gelakt-glas