Morso Verstek Zaag, SafeSaw 100

Morso Verstek Zaag, SafeSaw 100

De Morso Safesaw 100

is speciaal ontworpen voor het zagen van aluminiumprofielen, maar snijdt ook andere materialen zoals hard en zacht hout, MDF enz. In een dubbel verstek van exact 45 graden.

Deze zaag is ontworpen met een hoge focus op de veiligheid van de gebruiker. Daarom moet een systeem voor dubbele handvrijgave worden geactiveerd om materiaal te kunnen zagen. Het dubbele ontgrendelsysteem beschermt de bediener tegen het aanraken van de zaagbladen tijdens het gebruik, omdat beide knoppen tijdens de volledige zaagcyclus moeten worden geactiveerd.

Bovendien is de veiligheidsafdekking uitgerust met een veiligheidsschakelaar die voorkomt dat de Morso SafeSaw 100 start wanneer de afdekking open is (of niet goed is gesloten). De twee zaagbladen worden daarom correct achter de veiligheidsafdekking opgeborgen.

Kwaliteit wordt op geen enkele manier in het gedrang gebracht, omdat kwaliteit en veiligheid sleutelwoorden zijn voor elke Morso-machine. De hoofdtafel en de rechter verlengtafel zijn beide gemaakt van gietijzer, (zoals op de bekende Morso F verstek-machine) en pneumatische en elektrische onderdelen worden geleverd door enkele van de meest betrouwbare bedrijven in hun vakgebied.

De Morso SafeSaw 100 heeft een vaste omheining en snijdt alleen dubbele verstekken. De werkhoogte van de zaagbladen kan in drie verschillende hoogteposities worden aangepast, zodat de operator tijd bespaart wanneer u kleine lijsten moet zagen, omdat u niet op een volledige slag hoeft te wachten. En de snelheid van de verticale beweging is instelbaar, zodat u de exacte snelheid kunt krijgen die u nodig hebt.

Elk zaagblad heeft een eigen motor van 2,2 kwh, 2800 tpm.

De Morso SafeSaw 100

snijdt elk soort materiaal inclusief aluminium, en is ook verkrijgbaar in een volledig geautomatiseerde versie, met toevoermagazijn en automatische invoer.

Morso SafeSaw 100 wordt standaard geleverd met:

  • dubbel systeem voor handvrijgave.
  • veiligheidsafdekking inclusief veiligheidsschakelaar.
  • meetschaal tot 1.500 mm - kan worden uitgebreid en is ook beschikbaar in een digitale versie.
  • verlengtafel rechterzijde van gietijzer.
  • uitbreidingstabel linkerzijde.
  • noodstopsysteem.
  • 2 stuks verticale pneumatisch bediende vormklemmen.
  • 2 stuks 2,2 kwh-motoren - één voor elk zaagblad.
Verwante producten