Toon 10
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Timmers-BV Beglazingsset

22 mrt. 2018 10:52:42

                                      

Timmers-BV beglazingsset

Sinds deze week verkopen we een complete beglazingsset in een handige (winkel) verpakking voor het plaatsen van 1,5m2 glas.

Inclusief de handleiding beglazingssytemen volgens de NPR3577. Zo ziet u maar weer dat we het steeds makkelijker voor onze klanten proberen te maken om 

onze pproducten af te nemen en waar mogelijk door te verkopen. Heeft u vragen over de mogelijkheden van dit nieuwe item in ons assortiment? Wij horen u graag!

Minimale afname per 6 setjes gesorteerd (wit of grijs)

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker

Knowledge Base

6 mrt. 2018 18:37:59

knowledge base

Recent zijn we bij Timmers-BV begonnen met het aanleggen van een "Knowledge Base" wij willen graag onze kennis beschikbaar stellen zodat het werk en de geleverde kwaliteit van onze klanten beter wordt.

De komende periode zullen wij steeds meer handige informatie, bestelinformatie, FAQ's en technische gegevens met u delen. Mocht u behoefte hebben aan specifieke informatie die wij (nog) niet vermeld hebben, dan horen wij het natuurlijk graag van u! 

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker

Vanaf heden nieuw in het assortiment!

Onze aluminium QualiView voorzetramen onderscheiden zich door het doordachte slanke profiel waardoor wij een uiterst harmonieus en esthetisch fraai voorzetraam op de markt brengen. Onze voorzetramen munten uit in functionaliteit en duurzaamheid en hebben door de gebruikte materialen een vrijwel onbeperkte levensduur. Voorzetramen zijn een perfect oplossing voor geluids- en warmte isolatie en bescherming van kwetsbare ramen. De voorzetramen kunnen prima voor zowel binnen als buitenplaatsing worden toegepast. Scharnierende voorzetramen zijn bedoeld om ruiten makkelijk te kunnen reinigenen niet om te gebruiken als draairaam.

detail voorzetraam qualiview

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker

Moist douchebeslag in koper

29 jan. 2018 07:55:48

koperen scharnier moist

Vanaf nu leverbaar, het douchedeurbeslag concept ‘Moist’ in koperkleur. Naast het inmiddels zeer succesvolle zwarte douchedeurbeslag willen we ook nu op tijd inzetten in de meest actuele trend die waarneembaar is in de sanitair wereld; Onbehandelde koper finish.

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker

Zwaluw Duct-Tape

22 jan. 2018 11:36:35

Sinds vandaag vast in het assortiment, de Duct-Tape van Zwaluw! Een echte alleskunner en hulp voor iedere vakman op de bouw. Duct-Tape is zeer sterk en door de hoge kleefkracht hecht dit universele reparatieproduct op vrijwel alle ondergronden. Het is niet voor niets dat "McGyver" en "the A-TEAM" dit product in hun standaard assortiment voeren!
Zwaluw Duct-Tape

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker

Nieuw van TESA

15 jan. 2018 21:56:00

De nieuwe cleaning wipes van Tesa zorgen voor een perfecte voorbereiding van de ondergrond wanneer je deze gaat verlijmen met de ACX+ tapes. 

  • verwijderd onzuiverheden zoals was, olie, vet, rubberresten en siliconenresidu's
  • vrij van siliconen en chloorhoudende oplosmiddelen.
  • per stuk verpakt, voorkomt uitdroging.
  • verkrijgbaar in handige doos met 30 sachets.

1 doekje bevat 10ml spray.
minimale bestelhoeveelheid is per doos a 30 sachets.


TESA industrial cleaning wipes

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker

Nieuwe Catalogus

15 jan. 2018 15:50:00

Sinds januari 2018 is er een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan! Na een intensieve voorbereiding van een klein jaar konden wij onze nieuwe catalogus presenteren. Het boekwerk waarin alles staat vermeld dat ons bedrijf u kan bieden is kosteloos verkrijgbaar via uw vertegenwoordiger of per e-mail; h.bakker@timmers-bv.nl

catalogus Timmers 2018

Lees meer
1 Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker

Fusie Timmers Bedrijven

14 dec. 2017 15:19:52

Het in 1996 in Breda opgerichte Peter Timmers Handelsonderneming BV absorbeert per 1 januari 2018 de onderdelen Lanti en Glasartikelen.nl. De drie bedrijven gaan verder onder de nieuwe handelsnaam TIMMERS. Met deze fusie wordt het mogelijk binnen onze organisatie flexibeler, gestructureerder en efficiënter te werken, een lang gekoesterde wens ingegeven door de harde groei van onze bedrijven gaat hiermee in vervulling.


Timmers Logo

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker

Timmers Richtlijn Kitverbruik

6 dec. 2017 19:49:43

Alles voor de klant! dat is en blijft ons motto.Timmers-Richtlijn-Kitverbruik

Lees meer
2 Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker

Glasartikelen nieuwe distributie partner van Coroplast voor de BENELUX!

coroplast logo


Sinds oktober dit jaar is Glasartikelen.nl de nieuwe distributie partner van Coroplast voor de BENLUX. Coroplast is een wereldwijd succesvol en onafhankelijk familiebedrijf dat inmiddels door de derde generatie wordt gerund. Gedurende het 90-jarige bestaan is Coroplast ontwikkeld van een lokale fabrikant van elektrische isolatietapes tot een wereldwijde marktleider in de wereld van technisch klevende tapes. Met ruim 6200 werknemers produceren zij niet alleen in hun standplaats Wuppertal, maar ook in Polen, China, Tunesië, de USA, Mexico en Moldavië.

Lees meer

Labels:

Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker
Toon 10
Pagina:
  1. 1
  2. 2