Toon 10
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Infographic NPR 3577

15 aug. 2018 21:56:00

infographic npr 3577Bij Timmers-BV delen we graag zoveel mogelijk kennis met onze relaties. Daarom hebben we eerder dit jaar een knowledge base opgezet die via onze sitete raadplegen is. De laatste toevoeging is een door kenniscentrum glas ontwikkelde infographic waarin de NPR3577 duidelijk staat beschreven.

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker

Uitbreiding Moist Doucheconcept

13 aug. 2018 23:06:22

Moist scharnieren in diverse afwerkingen

Inmiddels is ons kleurenpallet in het ‘Moist’ douchescharnieren concept behoorlijk uitgebreid. 

Van links naar rechts: mat messing, messing gepolijst, grey line structure, smoke chrome, glans zwart, mat zwart, raw koper, glans chroom (niet gefotografeerd, maar uiteraard wel verkrijgbaar mat chroom en rvs look).

Daarnaast is het ‘Moist’ scharnier nu ook verkrijgbaar voor deuren met een breedte tot 1200mm! De Moist-XL

Dit doet vermoeden dat de afmetingen van het scharnier groter is dan het standaard scharnier, maar dat is niet zo. 
Er is een aanpassing gemaakt in het binnenwerk/mechaniek, waardoor deze krachtpatser in de XL variant, deze brede deurmaat aankan.

Klik voor meer informatie op de foto!

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker

Technische Sprays

13 aug. 2018 15:36:16

technische sprays

In ons assortiment zijn de technische sprays van Den Braven al geruime tijd een vast gegeven we krijgen dan ook regelmatig vragen van klanten naar de specifieke toepassingesgebieden van deze producten. Daarom hebben we een handig overzicht samengesteld om dit nog eens te verduidelijken.

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker

Timmers-BV Beglazingsset

22 mrt. 2018 10:52:42

                                      

Timmers-BV beglazingsset

Sinds deze week verkopen we een complete beglazingsset in een handige (winkel) verpakking voor het plaatsen van 1,5m2 glas.

Inclusief de handleiding beglazingssytemen volgens de NPR3577. Zo ziet u maar weer dat we het steeds makkelijker voor onze klanten proberen te maken om 

onze pproducten af te nemen en waar mogelijk door te verkopen. Heeft u vragen over de mogelijkheden van dit nieuwe item in ons assortiment? Wij horen u graag!

Minimale afname per 6 setjes gesorteerd (wit of grijs)

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker

Knowledge Base

6 mrt. 2018 18:37:59

knowledge base

Recent zijn we bij Timmers-BV begonnen met het aanleggen van een "Knowledge Base" wij willen graag onze kennis beschikbaar stellen zodat het werk en de geleverde kwaliteit van onze klanten beter wordt.

De komende periode zullen wij steeds meer handige informatie, bestelinformatie, FAQ's en technische gegevens met u delen. Mocht u behoefte hebben aan specifieke informatie die wij (nog) niet vermeld hebben, dan horen wij het natuurlijk graag van u! 

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker

Vanaf heden nieuw in het assortiment!

Onze aluminium QualiView voorzetramen onderscheiden zich door het doordachte slanke profiel waardoor wij een uiterst harmonieus en esthetisch fraai voorzetraam op de markt brengen. Onze voorzetramen munten uit in functionaliteit en duurzaamheid en hebben door de gebruikte materialen een vrijwel onbeperkte levensduur. Voorzetramen zijn een perfect oplossing voor geluids- en warmte isolatie en bescherming van kwetsbare ramen. De voorzetramen kunnen prima voor zowel binnen als buitenplaatsing worden toegepast. Scharnierende voorzetramen zijn bedoeld om ruiten makkelijk te kunnen reinigenen niet om te gebruiken als draairaam.

detail voorzetraam qualiview

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker

Moist douchebeslag in koper

29 jan. 2018 07:55:48

koperen scharnier moist

Vanaf nu leverbaar, het douchedeurbeslag concept ‘Moist’ in koperkleur. Naast het inmiddels zeer succesvolle zwarte douchedeurbeslag willen we ook nu op tijd inzetten in de meest actuele trend die waarneembaar is in de sanitair wereld; Onbehandelde koper finish.

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker

Zwaluw Duct-Tape

22 jan. 2018 11:36:35

Sinds vandaag vast in het assortiment, de Duct-Tape van Zwaluw! Een echte alleskunner en hulp voor iedere vakman op de bouw. Duct-Tape is zeer sterk en door de hoge kleefkracht hecht dit universele reparatieproduct op vrijwel alle ondergronden. Het is niet voor niets dat "McGyver" en "the A-TEAM" dit product in hun standaard assortiment voeren!
Zwaluw Duct-Tape

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker

Nieuw van TESA

15 jan. 2018 21:56:00

De nieuwe cleaning wipes van Tesa zorgen voor een perfecte voorbereiding van de ondergrond wanneer je deze gaat verlijmen met de ACX+ tapes. 

  • verwijderd onzuiverheden zoals was, olie, vet, rubberresten en siliconenresidu's
  • vrij van siliconen en chloorhoudende oplosmiddelen.
  • per stuk verpakt, voorkomt uitdroging.
  • verkrijgbaar in handige doos met 30 sachets.

1 doekje bevat 10ml spray.
minimale bestelhoeveelheid is per doos a 30 sachets.


TESA industrial cleaning wipes

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker

Nieuwe Catalogus

15 jan. 2018 15:50:00

Sinds januari 2018 is er een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan! Na een intensieve voorbereiding van een klein jaar konden wij onze nieuwe catalogus presenteren. Het boekwerk waarin alles staat vermeld dat ons bedrijf u kan bieden is kosteloos verkrijgbaar via uw vertegenwoordiger of per e-mail; h.bakker@timmers-bv.nl

catalogus Timmers 2018

Lees meer
1 Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker
Toon 10
Pagina:
  1. 1
  2. 2