Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 20

Pagina
2 3 4 5
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 20

Pagina
2 3 4 5
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verlijmingskit of montagekit bestellen

Iedere klus heeft weer een andere verlijmingskit of montagekit nodig. Timmers BV heeft de juiste verlijmingskit voor iedere klus! Wij hebben een ruim assortiment montagekitten van o.a. Zwaluw Den Braven. Behalve een uitstekende kwaliteit verlijmingskitten hebben wij ook passende beglazingskit, acrylaatkit, siliconenkit en andere beglazingsmaterialen in ons assortiment.

Wanneer gebruik je montagekit?

Het hangt heel erg af van het materiaal wat verlijmd moet worden welke montagekit of verlijmingskit geschikt is. Zo is de zuurvrije Zwaluw Mirrorfix spiegellijm speciaal geschikt om spiegels te monteren. Doordat het zuurvrij is worden kringen en vlekken op de voorzijde van de spiegel voorkomen. De Zwaluw High Tack heeft een extreem krachtige aanvangshechting en is precies goed als iets snel muurvast moet hangen. Voor het vrijwel onzichtbaar verlijmen van verschillende materialen binnenshuis is de Zwaluw Clearfix de juiste oplossing. Bij iedere montage kit staat een technische sheet waar u alle informatie op kunt bekijken.

Advies nodig over verlijmingskit?

Door de grote diversiteit aan kitten kan het heel verwarrend zijn om een juiste verlijmingskit of montagekit te kiezen. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Stuur uw vraag via e-mail naar info@timmers-bv.nl of bel gerust 0162 – 46 11 75.