Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 13

Pagina
2 3 4 5
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 13

Pagina
2 3 4 5
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Siliconenkit bestellen

Iedere klus heeft weer een andere siliconenkit nodig. Timmers BV heeft de juiste siliconenkit voor uw klus. Wij hebben een ruim assortiment siliconenkitten van o.a. Zwaluw Den Braven. Behalve een uitstekende kwaliteit siliconenkitten hebben wij ook passende beglazingskit, acrylaatkit, montagekit en andere beglazingsmaterialen in ons assortiment.

Wanneer gebruik je siliconenkit?

Soms zie je door de bomen het bos niet meer, zoveel soorten kit. Het hangt heel erg van de klus af welke siliconenkit geschikt is. Zo is de zuurvrije Zwaluw Silicone-No een neutrale, zuurvrije en schimmelwerende kit speciaal voor sanitair en beglazingsvoegen. De Zwaluw Silicone Aqua wordt gebruikt door de aquariumbouw en heeft een speciale veilige samenstelling om uw aquarium goed af te dichten. Om de kitranden mooi af te werken gebruik je de Zwaluw Mixed Finisher in een handige spuitflacon. Bij iedere siliconenkit staat een technische sheet waar u alle informatie op kunt bekijken.

Advies nodig over de juiste siliconenkit?

Door de grote diversiteit aan kitten kan het heel verwarrend zijn om een juiste siliconenkit voor uw klus te kiezen. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Stuur uw vraag via e-mail naar info@timmers-bv.nl of bel gerust 0162 – 46 11 75.