Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Pagina
2 3 4 5
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Pagina
2 3 4 5
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Beglazingskit bestellen

Bent u op zoek naar de juiste beglazingskit voor uw glas? Wij hebben een ruim assortiment beglazingskitten van o.a. Zwaluw Den Braven. Behalve een topkwaliteit beglazingskit hebben wij ook passende acrylaatkit, montagekit en andere beglazingsmaterialen in ons assortiment.

Wanneer gebruik je beglazingskit?

Beglazingskit gebruikt u om het glas af te kitten. Het afkitten van ramen is heel belangrijk omdat er veel warmte verloren kan gaan door slecht (of niet afgekit) glas. Door openstaande kieren en naden daalt de isolatiewaarde behoorlijk. Bij het afkitten van ramen dient u een kit te gebruiken welke goed hecht op glas en hout, speciale beglazingskit dus!

De Zwaluw Hybriseal 2PS is onze meest verkochte beglazingskit. De Hybriseal 2PS is een overschilderbare afdichtingskit speciaal voor beglazing- en gevelvoegen. Voor het afdichten van voegen waar weinig beweging is, is Zwaluw Butylene-X de juiste beglazingskit. Zwaluw Monustop is een stopverf vervanger special voor het afdichten van enkel glas en monumentaal glas zonder glaslatten.

Advies nodig over beglazingskit?

Door de grote diversiteit aan kitten kan het heel verwarrend zijn om een juiste beglazingskit te kiezen. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Stuur uw vraag via e-mail naar info@timmers-bv.nl of bel gerust 0162 – 46 11 75.