Aerofil

Aerofil

Eigenschappen Aerofil

De belangrijkste eigenschap van Aerofil is dat hij permanent elektrostatisch geladen is. Door die elektrostatische lading trekken alle vezels in de filter als een magneet het vuil en het fijn stof aan. Ze kleven als het ware aan de filter. De open structuur van de filter laat heel gemakkelijk lucht door, waardoor de Aerofil een hoge efficiëntie combineert met een lage luchtweerstand. Aerofil heeft 4 unieke eigenschappen:

1. Hoge efficiëntie

Aerofil filtert gemiddeld tot 90% van alle PM10- en stofdeeltjes uit de instromende lucht. Zo wordt in uw leefruimtes van echte gezonde frisse lucht voorzien. Dit leidt tot een beter én gezonder binnenklimaat. En dat komt uiteraard uw gezondheid en welzijn ten goede.

2. Grote luchtdoorlaat

Aerofil heeft een open structuur en laat daardoor heel gemakkelijk lucht door. De ventilatieroosters behouden dus in zeer sterke mate hun ventilatiecapaciteit, zodat u steeds voldoende gezuiverde verse lucht in uw woning krijgt.

3. Aerofil kan niet verstoppen

Door zijn specifieke structuur en werking kan Aerofil niet verstoppen. Ook na verzadiging van Aerofil met stof en pollen behoudt het ventilatierooster zijn ventilatiecapaciteit. Aerofil verliest dus zijn filtereigenschappen, maar garandeert nog steeds een goede luchtdoorlaat naar uw leefruimtes. Om steeds van verse luchttoevoer te geieten, volstaat het om jaarlijks de filter te vervangen.

4. Lange levensduur

In tegenstelling tot klassieke filters “die wel verstopt geraken“ filtert Aerofil langdurig en efficiënt. Aerofil is permanent statisch geladen. Afhankelijk van waar u woont en de mate van luchtverontreiniging is bepaald wanneer u het filter moet vervangen. U vindt deze informatie terug bij de vervangingsfrequentie van het filter

Hebt u last van pollen, maar wilt u toch frisse lucht in huis? Plaats dan een Aerofil in uw ventilatierooster! Deze filter haalt tot 90% fijnstof en pollen uit de inkomende lucht en zorgt zo voor een gezonder binnenklimaat. Uw ventilatierooster met Aerofil, dat is pas echt gezond ventileren!