Toon 10

Zwaluw Duct-Tape

22 jan. 2018 11:36:35

Sinds vandaag vast in het assortiment, de Duct-Tape van Zwaluw! Een echte alleskunner en hulp voor iedere vakman op de bouw. Duct-Tape is zeer sterk en door de hoge kleefkracht hecht dit universele reparatieproduct op vrijwel alle ondergronden. Het is niet voor niets dat "McGyver" en "the A-TEAM" dit product in hun standaard assortiment voeren!
Zwaluw Duct-Tape

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker

Nieuw van TESA

15 jan. 2018 21:56:00

De nieuwe cleaning wipes van Tesa zorgen voor een perfecte voorbereiding van de ondergrond wanneer je deze gaat verlijmen met de ACX+ tapes. 

  • verwijderd onzuiverheden zoals was, olie, vet, rubberresten en siliconenresidu's
  • vrij van siliconen en chloorhoudende oplosmiddelen.
  • per stuk verpakt, voorkomt uitdroging.
  • verkrijgbaar in handige doos met 30 sachets.

1 doekje bevat 10ml spray.
minimale bestelhoeveelheid is per doos a 30 sachets.


TESA industrial cleaning wipes

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker

Nieuwe Catalogus

15 jan. 2018 15:50:00

Sinds januari 2018 is er een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan! Na een intensieve voorbereiding van een klein jaar konden wij onze nieuwe catalogus presenteren. Het boekwerk waarin alles staat vermeld dat ons bedrijf u kan bieden is kosteloos verkrijgbaar via uw vertegenwoordiger of per e-mail; h.bakker@timmers-bv.nl

catalogus Timmers 2018

Lees meer
1 Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker

Fusie Timmers Bedrijven

14 dec. 2017 15:19:52

Het in 1996 in Breda opgerichte Peter Timmers Handelsonderneming BV absorbeert per 1 januari 2018 de onderdelen Lanti en Glasartikelen.nl. De drie bedrijven gaan verder onder de nieuwe handelsnaam TIMMERS. Met deze fusie wordt het mogelijk binnen onze organisatie flexibeler, gestructureerder en efficiënter te werken, een lang gekoesterde wens ingegeven door de harde groei van onze bedrijven gaat hiermee in vervulling.


Timmers Logo

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker

Timmers Richtlijn Kitverbruik

6 dec. 2017 19:49:43

Alles voor de klant! dat is en blijft ons motto.Timmers-Richtlijn-Kitverbruik

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker

Glasartikelen nieuwe distributie partner van Coroplast voor de BENELUX!

coroplast logo


Sinds oktober dit jaar is Glasartikelen.nl de nieuwe distributie partner van Coroplast voor de BENLUX. Coroplast is een wereldwijd succesvol en onafhankelijk familiebedrijf dat inmiddels door de derde generatie wordt gerund. Gedurende het 90-jarige bestaan is Coroplast ontwikkeld van een lokale fabrikant van elektrische isolatietapes tot een wereldwijde marktleider in de wereld van technisch klevende tapes. Met ruim 6200 werknemers produceren zij niet alleen in hun standplaats Wuppertal, maar ook in Polen, China, Tunesië, de USA, Mexico en Moldavië.

Lees meer

Labels:

Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker

Bij de Ventistone dealer voor de glaswereld, Peter Timmers Glasartikelen uit voorraad verkrijgbaar!

Ventistone introduceert Kliklijm: lijmpads met extreme en permanente kleefkracht om snel, duurzaam en zonder schade dorpelafdekkers en neuslatten te bevestigen. Het product zorgt voor een optimale ventilatie van kozijnen en dorpels.

Kliklijm

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker

Vanaf 1 oktober is Peter Timmers Glasartikelen dealer van Ventistone®. Als bedrijf streven wij er naar ons assortiment steeds verder uit te breiden om u als "one stop shop" leverancier tot op de bouwplaats snel en efficiënt te kunnen bedienen. De producten van Ventistone® bieden in deze gedachte een welkome aanvulling op ons steeds completere assortiment voor de glas-, schilders-, interieur-, timmer-, en gevelindustrie.

De plaatsing van Ventistone

Lees meer

Labels:

Reacties | Geplaatst door Hjalmar Bakker
Toon 10